Σχετικά

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 

Το ιστορικό της εταιρείας ξεκινά το 1992 από τον Δημήτριο Γκουγκούδη ο οποίος άνοιξε το πρώτο γραφείο της εταιρείας στην στοά της Μανωλάκη, στην συνέχεια ανέπτυξε υποκαταστήματα σε Λάρισα και Βόλο όπου κατάφερε να δημιουργήσει ένα καθαρό επαγγελματικό περιβάλλον στο χώρο του ακινήτου και των επενδύσεων.

Το 2008 η delta–ktima μεταφέρεται σε νέα ιδιόκτητα γραφεία επί της Κούμα & Παναγούλη και μετατρέπεται με μία αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση με τον Αναστάσιο Γκουγκούδη να αναλαμβάνει την εταιρεία και να εστιάζει στο επαγγελματικό ακίνητο όπως και στην ανάπτυξη ενός δικτυού με τους καλύτερους συνεργάτες σε βόρεια και νότια Ελλάδα.

Τον Νοέμβριο του 2018 το γραφείο μας αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της RE/MAX για τον Νομό Λάρισας, του μεγαλύτερου κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με 7.500 γραφεία σε 100 χώρες και περισσότερους από 130.000 εξειδικευμένους συνεργάτες.

Από το 1992 έως και σήμερα η RE/MAX delta–ktima προσφέρει ειλικρινείς υπηρεσίες, άμεσες λύσεις σε επαγγελματίες και ιδιώτες με γνώμονα το ήθος και τις αξίες τις αγοράς.